JÄTÄ ILMOITUS TÄÄLLÄ

OHJEISTUS:

VALITSE SIVUN ALAREUNASSA OLEVISTA JOKO RIVI-ILMOITUS TAI MAINOS! Linkistä avautuu tietokanta, johon tiedot syötetään. Ilmoituksen jättäjä vastaa tietojen oikeellisuudesta.

MINULLA EI OLLUT ILMOITUSTA VIIME VUODEN LUETTELOSSA ja niin täytän kaikki tarvittavat tiedot alusta asti ja valitsen oman erikoisalani johon ilmoituksen haluan jättää

MINULLA OLI ILMOITUS VUODEN 2019 LUETTELOSSA siispä syötän sivun yläosassa olevaan ruutuun päivitystunnuksen, painavat painiketta "hae" ja saavat näkyviin viime vuoden luettelossa olleen ilmoituksen. Teksti on tällöin muokattavissa.

Kadonnut / unohtunut päivitystunnus. Jos olet kadottanut päivitystunnuksesi, etkä pääse päivittämään olemassa olevaa ilmoitusta. Saat tunnuksesi sähköpostitse toimittajalta osoitteesta pia.nieminen@gmail.com

JÄTÄ ILMOITUS TÄSTÄ

RIVI-ILMOITUS 2020 LUETTELOON                                          MAINOSVARAUS 2020 LUETTELOON

(sekä vanhan päivitys että uuden jättäminen )                             (tästä myös rivi-ilmoituksien logot ja kuvat)

HUOM!! Erikoislääkäreiden ilmoitukset saavat olla VAIN oman erikoistumisalan osastossa. Mikäli erikoislääkäri haluaa mainostaa muualla kuin oman erikoistumisalaansa osastossa, pitää se tapahtua maksetulla mainospaikalla. Lääkäriseuran jäsenet saavat maksuttoman rivi-ilmoituksen VAIN oman erikoistumisalansa osastossa. Muut osastot ovat myös jäsenille maksullisia. Ilmoitukset oikoluetaan seuran hallituksen toimesta ja muissa kuin oman erikoistumisalan osastoissa olevat ilmoitukset poistetaan ennen painoon menoa.

Terveysalantoimijoiden tulee olla Valviran hyväksymiä. Ilmoitusten pitää noudattaa hyvää ilmoitustapaa sekä kieltä.

Mikäli haluat lisätä rivi-ilmoitukseen logon tai kuvan LUE TÄMÄ.

Jätä ilmoituksesi yllä olevasta rivi-ilmoituslinkistä ja tämän jälkeen käy lisäämässä logo tai kuva-liite mainosvarauslinkistä. Valitse sieltä "logo tai kuva" sekä lisää painovalmis liite. Toive sijoittelusta kenttään pyydän tarkentamaan mihin ilmoitukseen logo tai kuva halutaan lisätä ja halutaanko sitä käyttää useassa rivi-ilmoituksessa. Mainittava siis ainakin henkilön tai yrityksen nimi ja ilmoitusosasto. Kiitos!